Opplev kunsten og skulpturparken

Glasshjerte fra Klart Glass
skulpturpark

En av de unike opplevelsene med Bærums Verk er det levende kunstnerlivet. Utforsk våre mangfoldige gallerier, verksteder og atelierer, hvor du kan fordype deg i en eksepsjonell variasjon av kunstarter og uttrykksformer. Fra malerier til skulpturer, tekstiler og mye mer, noe for enhver.

Ta med  familie og venner for å utforske vår fortryllende skulpturpark, med 32 unike skulpturer som vil fascinere både store og små besøkende. En kunstopplevelse som garantert vil berike ditt besøk på Bærums Verk!

 

 

 

Les mer her!
kongle

«ØYEBLIKK» utstilling av Katie Alfheim hos SOOT Galleri

«ØYEBLIKK» Utstilling av Katie Alfheim hos SOOT Galleri
Maleri & tegning. 25.mai – 9. juni 2024

Utstillingsåpning lør. 25.mai kl. 13 av Hilde Marie Rognerud, Kunst og kulturkonsulent i Bærum kommune.

SOOT galleri har gleden av å ønske Katie Alfheim velkommen som 1. gjesteutstiller i galleriet i år. Vi har lenge fulgt med på Katie sitt kunstnerskap og synes hun utforsker relasjoner mellom mennesket og naturen på en særdeles skjør og vakker måte.

Katie Alfheim har en helt egen måte å fange øyeblikk på; atmosfæren, lyset, fargene, formen, streken, og ikke minst det maleriske, er alle viktige elementer for hennes formidling av motivene – og alt dette synes i bildene hennes. Hun utforsker relasjoner mellom mennesker, og samspillet mellom mennesket og naturen. Hun søker å fange øyeblikkene hvor vi glemmer alt annet og bare er til stede, og er opptatt av å formidle roen og stemningen i disse verdifulle øyeblikkene.

Mer enn noen gang, ser jeg viktigheten av å holde vast ved det nære. Relasjonene til hverandre og til resten av naturen. De øyeblikkene vi er til stede. De øyeblikkene som setter lys og farge til tilværelsen. De øyeblikkene vi føler, og som virkelig betyr noe. De autentiske øyeblikkene.

Velkommen til SOOT Galleri i Verksgata 6B.

Vårutstilling på SOOT Galleri

Vårutstilling på SOOT Galleri

Farger og vårlig inspirasjon preger galleriet under vårutstillingen.
Utstillingen viser ny keramikk, jernskulptur, maleri og grafikk fra galleriets faste kunstnere.
I 2.etasje, i atelier til Solveig M. Skogseide, kan du også ofte se kunsten bli til.

Velkommen til vårutstilling på SOOT av Ingrid M. Skarstein, Linda J. Lothe, Victoria Berge, Enrika Würzt, Tobbe Malm og Solveig M. Skogseide.

Opplev vår fantastiske skulpturpark! Bestill omvisning

Skulpturpark
helvetica

På vårt uteområde finner du vår skulpturpark. Blant historiske bygninger langs elven står 31 skulpturer laget av Norges mest anerkjente kunstnere. Det er en opplevelse å se skulpturene skifte utseende og karakter i takt med sesong og omgivelser. I skulpturparken kan du finne ro og inspirasjon året rundt.

Ønsker du en omvisning med guide kan du bestille det hos oss på:

Tlf.: 67 13 00 18 eller på e-post baerumsverk@lovenskiold.no

Eller opplev Skulpturparken på egenhånd, skulpturparkkatalog får du i en av våre butikker.

Velkommen!

LES MER OM SKULPTURPARKEN HER!

Sommerutstilling hos Galleri Kunstværket

En kollektiv utstilling med galleriets faste kunstnere!

Galleri Kunstværket har Sommerutstilling i perioden 15. Juni – 27. August. Nærmere 80 kjente kunstnere fra hele landet er med på utstillingen, som viser et stort utvalg billedkunst og keramisk skulptur. 

Kunstværket er et galleri med et stort utvalg billedkunst av over 80 kjente kunstnere. Kunstværket har spesialisert seg på grafikk og formidler ulike former for samtidsgrafikk for en rekke av landets fremste billedkunstnere. Galleriet formidler også noe kunsthåndverk og keramisk skulptur. Ta gjerne en titt i deres nettbutikk her. 
Kunstværket rammer inn grafikk på bestilling.

Velkommen