Bærums Verks Sjakkdag

Spill mot en stormester!

lørdag, 04 november 2017

Sjakkdag på Bærums Verk

Stormester Torbjørn Ringdal Hansen, som også er Magnus Carlsens første trener, og Heidi Røneid, kjent fra NRKs sjakksendinger, står for en spennenende og lærerik sjakkdag på Bærums Verk. I løpet av dagen vil du kunne lære nyttig tips, få sjansen til å spille mot en stormester og delta i en uhøytidelig turnering. Dette er for alle – uansett nivå og alder!

 

Torbjørn Ringdal Hansen kommer til Bærums Verk 4. november

Program

12.00 – 12.45 Spilling og læring

Vi starter opp med en kombinasjon av spilling og læring, der Torbjørn og Heidi hjelper alle i gang. Alle vil få spilt sjakk og lært noe, uansett hvilket nivå de er på fra før.

12.45: Spill mot en stormester

Stormester er den høyeste tittelen man kan få som sjakkspiller, og det er bare 14 stormestre i sjakk i Norge. Torbjørn Ringdal Hansen er en av dem, og nå kan du prøve å spille mot en ekte stormester! Torbjørn spiller mot 20-30 stykker samtidig, så her gjelder det å være lur!

14.00: Uhøytidelig turnering

Prøv de nye sjakkunnskapene dine i en uhøytidelig turnering. Det blir ganske kort tid, så her må man holde hodet kaldt! Barna som gjør det best vil få en flott premie når det er premieutdeling ca 15. 50.

I tillegg til programmet vil det settes opp brett og brikker så de som vil kan spille mot hverandre. Drop-inn, Ingen påmelding.

Velkommen til Bærums Verks Sjakkdag!