Gongbad i Gassbygningen

med Verket Yoga

søndag, 08 mars 2020

Har du ikke vært med på et Gongbad tidligere, er dette virkelig noe å prøve. Gassbygningen med det store åtte-kantede rommet med hvitkalkede vegger og høy takhimling gir en sakral stemning, og danner en perfekt ramme for arrangementet.

Gongens vibrasjoner er med på å løse opp spenninger i kropp og sinn. Et Gongbad er en lydmassasje der ikke bare ørene, men hele kroppen tar imot vibrasjonene, slik at kroppens helende krefter frigjøres.
Opplevelsen kan gi deg en dyp avspenning eller sette deg i kontakt med en mer meditativ tilstand. Flere av de som har deltatt på Gongbadene våre har erfart at gongens vibrasjoner når direkte inn til de deler av kroppen som trenger det mest.
Lyden og vibrasjonene fra gongene vil variere i et spekter fra lave og milde toner til sterke og kraftfulle vibrasjoner. Du lar deg flyte med og tillater lyden å påvirke kropp, sinn og sjel.
Under Gongbadet ligger du på en matte på gulvet med et teppe over deg. Du kan også sitte på en stol dersom du har behov for det. Det er ingen yogapraksis denne kvelden, så du behøver ikke ha erfaring med yoga for å delta.

Dato: Søndag 8. mars kl 19 – 20.30

Pris: 300 kr

Kjøp billett på billetto.no, eller klikk her.

Gongbadet holdes av LoVe Vibrations, bestående av Lone Arnesen og Vera Bakkeli. De er begge gongmestre og har spilt hos Grandgongmester Don Conreaux og Metab Benton, de to største nålevende gongmestrene. I tillegg er Lone yogalærer og terapeut, samt eier av Yogakraft. Vera er utdannet enhetsterapeut hos Audun Myskja og er også gongterapeut. De utdanner også nye gongspillere.
Lone og Vera har med hele serien av elementgonger fra Tone of live, Jord, Ild, Vann og Luft, Blue Planet gong, Dusk, Mirror/speilgong og vind-gong samt andre instrumenter/ små lyder som gir flyt og helhet.

 

Velkommen!