Gongbad

* FULLT* Avspenning med lyd og toner

søndag, 07 april 2019

Velkommen til Gongbad

Verket Yoga har invitert  Monica Bromseth til å holde Gongbad i Gassbygningen.

Monica driver Spiren Yoga i Rælingen. Hun er utdannet musikkterapeut og slagverker ved Norges Musikkhøgskole, noe som gir hennes Gongbad en ekstra dimensjon. Hun har med 3 store gonger. Den ene er en håndhamret titan-gong som det bare finnes to av i verden!

På Gongbadet vil du få oppleve lyden av gonger, i tillegg til syngebollenes vakre klang og koshiklokkenes sarte toner.

Gongens vibrasjoner er med på å løse opp spenninger i kropp og sinn. Et Gongbad er en lydmassasje der ikke bare ørene, men hele kroppen tar imot vibrasjonene, slik at kroppens helende krefter frigjøres. Opplevelsen kan gi deg en dyp avspenning eller sette deg i kontakt med en mer meditativ tilstand. Flere av de som har deltatt på Gongbadene våre har erfart at gongens vibrasjoner når direkte inn til de deler av kroppen som trenger det mest.

Lyden og vibrasjonene fra gongene vil variere i et spekter fra lave og milde toner til sterke og kraftfulle vibrasjoner. Du lar deg flyte med og tillater lyden å påvirke kropp, sinn og sjel.

Under Gongbadet ligger du på en matte på gulvet med et teppe over deg. 

Det er ingen yogapraksis denne kvelden, så du behøver ikke ha erfaring med yoga for å delta.

Tid:
Søndag 7. april kl 19 – 20.30

Sted:
Gassbygningen på Bærums Verk

Pris:
300 kr

Påmeldingsbetingelser:

Påmeldingen er bindende og billettutgifter vil ikke bli refundert om du skulle bli forhindret fra å delta. Du melder deg på og kjøper billett via Billetto ved å klikke her

Velkommen!