Hågines Barneklubb

Bærums Verks kunstklubb for barn!

lørdag, 29 juni 2019
Far og sønn i skulpturparken

Hågines Barneklubb på Bærums Verk den 1. lørdagen i mnd!

 

I 1814 bodde det en jente på 9 år på Bærums Verk. Hun het Hågine Christophersdatter.  I år arrangerer vi igjen  Hågines barneklubb – gratis for barn fra 3 – 12 år, den første lørdagen i måneden i samarbeid med Sjøholmen Barnekunsthus i Sandvika og kunsthistoriker Mette Dybwad Torstensen. I løpet av 2018 vil barna oppleve vår 400 år gamle historie, husene ,naturen, kunstnerne og skulpturene på Verket – og samtidig skape kunst selv!

Oppmøte er i Verksgata – ved broen. Voksne kan være med barna og delta, eller la barna være alene hos vår formidler. Alle barna får medlemskort!

Utover den faste barneklubben, har vi utallige aktiviteter som teater, påskeverksted og juleverksteder! Følg med på våre facebookside!

Mette Torstensen leder Hågines Barneklubb

Velkommen!

«Crzy skulpturverksted!»

Lær mer om alle de fantastiske skulpturene på Bærums Verk!  Her er verk som gir barn mulighet til å se, ta og føle mye forskjellig i møte med mange ulike skulpturer. Deretter går vi i verkstedet og ser på skulpturer gjennom kunsthistorien og lager gips-skulpturer rundt ståltråd og treklosser og alskens rare materialer.

Tidspunkt:
Lørdag 29.06
kl. 11 – 13 ( likt for alle klubbdager)

Oppmøte:
I Verksgata – ved broen.
Voksne kan være med barna og delta, eller la barna være alene hos vår klubbleder.

Alder:
3 – 12 år ( Vi anbefaler at barn på 3-6 år bør ha med en voksen/forelder)

Pris:
Helt gratis å delta!

Påmelding:
Hågine klubben krever påmelding, og det er kun plass til 20 barn pr. klubbdag. Påmelding i skjemaet under. Utover den faste barneklubben, har vi utallige aktiviteter som teater, barneverksteder og markeder. Følg med her, og på vår facebook-side.

Meld på ditt barn her!

  • Dersom barneklubben er full, vil vi gi beskjed på epost.