Historisk vandring for hele familien

Bli med på en gratis historisk omvisning på Bærums Verk, tilpasset store og små fra 5 år.

15. august 2020

Velkommen til historisk vandring for hele familien

15.august arrangerer vi gratis omvisning med guide her på vårt uteområdet på Bærums Verk. Denne omvisning er tilpasset barn. Arrangementet er gratis, men krever påmelding.

Historien om Jernverket strekker seg over 400 år tilbake i tid, og på våre vandringer får du et innblikk i hvordan det var å leve og jobbe her på Verket. Våre guider tar deg tilbake til tiden Peder Anker styrte med stødig hånd, Grev Wedel Jarlsberg regjerte her, og forteller om Anna Krefting, som har gitt navn til den nye, lokale skolen.

Tid:
Lørdag 15.august klokken 12.00. Turen tar ca. 1. time.

Sted:
Oppmøte utenfor Klart Glass, i enden av Verksgata.

Pris og påmelding:
Gratis, men krever påmelding i skjemaet under!

Passer for:
Alle historie interesserte, store som små fra 5 år. Både de som ønsker å lære mer om plassen de har bodd på hele livet, eller de som nettopp har flyttet hit og ønsker forankring og røtter til stedet.

For å kunne opprettholde smittevernregler oppfordrer vi alle til å holde en meters avstand, og kun bli med på omvisningen om du har mottatt mail med bekreftet plass.

Velkommen til en spennende opplevelse.

 

Om man ønsker en guidet omvisning med en større gruppe en annen dato, ta kontakt. Man kan forhåndsbestille vandringer for grupper hos administrasjonen, tlf: 67 13 00 18 eller ved mail: baerumsverk@lovenskiold.no

 

Meld deg på her!

  • Vi må vite nøyaktig antall som er med pga retningslinjer i henhold til smittevern.
  • Velg den datoen du ønsker å delta på.