Julekulepumping for barn

Velkommen til en alternativ måte å blåse glass på

30. november - 18. desember 2020

Klart Glass ønsker velkommen til julekuleblåsing for barn i verkstedet på Bærums Verk. Da 2020 er et litt annerledes år, blir også kuleblåsing litt annerledes, både når det kommer til hvordan kula blåses, men også i forhold til påmelding og generell gjennomføring. Heldigvis har de fått til å snekre sammen en trygg og hyggelig førjulsaktivitet allikevel.

For å ivareta smittevern tar de i bruk god, gammel teknologi, nemlig en sykkelpumpe. Da kan barna pumpe opp sin egendesignede glasskule, og samtidig overholde en meter avstand. De sprer gleden over 2 dager hver uke fra 24.november til 18.desember, og har laget en egen påmeldingsside.

LINK TIL PÅMELDING FINNER DU HER.

Det er kostnadsfritt å melde seg på via linken, du betaler i butikken på selve dagen før kula blåses. Pris per kule er 250kr.
Vi ber om at det kun er en voksen som ledsager per barn i verkstedet, men ønsker mor, far, besteforelder eller nabo å ta en kikk i butikken så lenge, er dere hjertelig velkommen til det.
NB ! I år har vi også en liten vri på fargemuligheter til kulene, slik at selve designet kan variere mer enn tidligere år.
Velkommen inn i varmen!