Juleutstilling hos Kunstværket

et stort utvalg billedkunst og keramisk skulptur

28. november - 23. desember 2020

Juleutstilling med et stort utvalg billedkunst og keramisk skulptur

I 23 år har Galleri Kunstværket hatt tilhold på Bærums Verk. I galleriet er det flere utstillinger hvert år, og nå er det årets Juleutstilling som pryder veggene. Hele 80 kunstnere er representert, hovedsakelig med billedkunst, men også med et godt utvalg keramisk skulptur.

Galleriet formidler kunst for en rekke av landets beste billedkunstnere og utvalget er stort. 10 dyktige keramikere stiller i tillegg ut keramisk skulptur.
Kunstværket er et populært sted å handle gaver, her er det kunst i alle prisklasser og for enhver smak. Klarer du ikke å velge blant all den flotte kunsten, så er det mulig å kjøpe et gavekort.

Hos Galleri Kunstværket skal det være trygt å handle. Det er håndsprit ved inngangen og et maks antall besøkende. Skulle galleriet være fullt inne så er det to koselige benker (under tak) å sitte på utenfor. Det er håndsprit ved inngangsdøren og alle bruker munnbind så lenge dette er anbefalt.
Kunstværket kan levere på døren i Bærum og det er også mulig å betale med Vipps.
Helt frem til jul holder galleriet åpent til kl. 20.00 på hverdager, og 18 i helgene. Det er åpent 7 dager i uken, som de fleste andre i Verksgata på Bærums Verk. Galleri Kunstværket har også nettbutikk, se mer her. 

Velkommen!