Låtskriver’n – Charlotte Audestad

Velkommen til en hyggelig aften!

24. januar 2021

Få med deg Låtskriver’n i Gassbygningen

I ”Låtskriver’n” blir du kjent med folkekjære artister på en ny måte, du får historiene bak et utvalg av deres sanger og ikke minst oppleve artistene fremføre dem. Konserten bli filmet og artisten blir intervjuet av Tor Andersen fra Ordentlig Radio. Frem mot jul blir det fire konserter med fire forskjellige artister hos oss. Fjerde, og siste artist for denne gang er Charlotte Audestad.

Charlotte Audestad er en av Norges fremste låtskrivere for tiden. På tre år har hun utgitt tre album og er en ettertraktet artist. Hun tar med publikum på en reise i livets opp- og nedturer, utelukkende med et glimt i øyet! Med låter som «På feil si’ av vei’n», «Vilt forelska» og hennes siste utgivelse «Sykehusskjort», har hun funnet veien til folks hjerter. Og så munnrapp at dette blir en festforestilling i samtale med programlederen.

Det gjøres opptak av samtalen mellom henne og programlederen for sending både på TV og radio. Men det er noe helt ekstraordinært å være til stede i den intime atmosfæren i Gassbygningen på Bærums Verk

Dette gleder vi oss til! Sikre deg billetter nå.

For mer informasjon og billetter, klikk her.