«ØYEBLIKK» utstilling av Katie Alfheim hos SOOT Galleri

25. mai - 9. juni 2024

«ØYEBLIKK» Utstilling av Katie Alfheim hos SOOT Galleri
Maleri & tegning. 25.mai – 9. juni 2024

Utstillingsåpning lør. 25.mai kl. 13 av Hilde Marie Rognerud, Kunst og kulturkonsulent i Bærum kommune.

SOOT galleri har gleden av å ønske Katie Alfheim velkommen som 1. gjesteutstiller i galleriet i år. Vi har lenge fulgt med på Katie sitt kunstnerskap og synes hun utforsker relasjoner mellom mennesket og naturen på en særdeles skjør og vakker måte.

Katie Alfheim har en helt egen måte å fange øyeblikk på; atmosfæren, lyset, fargene, formen, streken, og ikke minst det maleriske, er alle viktige elementer for hennes formidling av motivene – og alt dette synes i bildene hennes. Hun utforsker relasjoner mellom mennesker, og samspillet mellom mennesket og naturen. Hun søker å fange øyeblikkene hvor vi glemmer alt annet og bare er til stede, og er opptatt av å formidle roen og stemningen i disse verdifulle øyeblikkene.

Mer enn noen gang, ser jeg viktigheten av å holde vast ved det nære. Relasjonene til hverandre og til resten av naturen. De øyeblikkene vi er til stede. De øyeblikkene som setter lys og farge til tilværelsen. De øyeblikkene vi føler, og som virkelig betyr noe. De autentiske øyeblikkene.

Velkommen til SOOT Galleri i Verksgata 6B.