Påskestemning på Bærums Verk

Butikken i Verksgata samt spisesteder holder åpent alle dager i påsken!

31. mars - 11. april 2023
Velkommen inn i varmen til Klart Glass!

PÅSKEN PÅ BÆRUMS VERK

Nå er snart påsken her igjen, og på Bærums Verk kan du oppleve påskestemning. I våre naturskjønne omgivelser langs elven Lomma finner du et helt unikt utvalg av butikker, gallerier og kafeer, samt en flott skulpturpark som holder åpent i påsken, også helligdagene.  

 

UNIKE BUTIKKER, GALLERIER OG KAFEER

Klart Glass ønsker alle velkomne til en spennende butikk og glassblåser verkstedet. Her finner også nydelige håndlagde påskeegg!

Smelters hjelper deg gjerne med påskelammet! Ta turen innom for de aller beste matrådene fra kokkene selv!

Hos Den Lille Sjokoladefabrikken finner du deilig sjokolade som du kan fylle påskeegget med, en kjær tradisjon for mange.

Snekkerbua har mange flotte håndverksprodukter og turutstyr, et stort utvalg av deilige ullpledd fra Røros Tweed og tøfler fra Tova.

Og  butikken Fru Amundsens tilbyr norskproduserte designvarer (Oleana m.fl.). Fru Amundsens fører også ordentlige engelske porselenskopper fra Dunoon og Roy Kirkham, og har en garnavdeling med garn og tilbehør fra Rauma og Sandnes.

Hanskeriet er en spesialbutikk for skinnhansker, hatter og hodeplagg. Skinnhansker i de fineste kvaliteter, hatter, hodeplagg og annet eksklusivt tilbehør til både dame og herre.

VannPerlen er en koselig liten butikk med et stort utvalg av vakre smykker, skjerf og mye annet man kan ønske seg.

Flere av våre spisesteder holder åpent. Hos Pannekakehuset og Melboden i Verksgata, og kafeene Kokeliko og Baker Hansen  vil du finne noe for en hver smak. Her er det også mulighet for å sitte ute om været tillater det.

I Verksgata finner du mange spennende butikker.

Hos ac design finner du mange unike porselenskopper, skåler og kanner med søte og morsomme tekster.

Bærum Kunsthåndverk ble etablert i 1978, og er nå Norges eldste verkstedutsalg. Deres galleri og butikk drives av medlemmene som alle er profesjonelle yrkesaktive kunsthåndverkere.

Hånden på Verket er en kunst og håndverks butikk bestående av flere unike kunsthåndverkere.

Kunstværket Galleri har et stort utvalg billedkunst av mer enn 80 kjente norske billedkunstnere, i tillegg til noe keramisk skulptur.

SOOT Galleri er atelier og galleri for billedkunster Solveig M. Skogseide og Maria Riddervold, kunstsmed Tobbe Malm og keramiker Birgitte Wyller-Berntsen.

Hos Verket Blomsterbinderi får du nydelig blomster du kan pynte med til påske.

Klikk her for å se åpningstidene til hver enkelt butikk. 


 

GLASSBLÅSING FOR STORE OG SMÅ HOS KLART GLASS

Lørdag 1.april kl. 10-16
Lørdag 8.april kl. 10-16

Blås ditt eget glass eller glasskule hos Klart Glass.
Ingen forhåndsbooking, kun drop-in.

Glasskule, for barn 2-8 år. Kr. 300,-
Glass, passer for barn fra 8 år og voksne. Kr. 550,-


 

KREATIVT PÅSKEVERKSTED FOR BARN

I samarbeid med Sjøholmen Barnekunsthus inviterer vi til gratis påskeverksted for barn i Gassbygningen i Elvegangen 13. Her kan du lage kreativ påskepynt. Verkstedet passer for alle barn, er gratis og krever ingen forhåndspåmelding.

Lørdag 1.april kl. 12-15
Lørdag 8.april kl. 12-15


 

PÅSKEREBUS – Klarer du å løse krimgåten?

Bli med på Bærums Verk Påskerebus og hjelp til med å finne de forsvunne nøklene. Rebusen er satt opp utendørs (fra 31.mars-11.april) og alt er godt tilrettelagt for at familien skal kunne gjennomføre en hyggelig aktivitet i friluft. Rebusen starter i Verksgata 1. Vi trekker tre vinnere etter påske som får en premie hver fra våre butikker.

Lykke til!


 

KONKURRANSE – PÅSKEVANDRING

Besøk gallerier og butikker mellom 1. og 11.april og bli med i trekningen av 12 flotte premier ved å samle signatur fra 5 av stedene. Skjemaet som skal fylles ut får du i en av våre butikker i Verksgata.

Aktiviteten passer for hele familien.
12 vinnere trekkes etter påske, og blir kontaktet på telefon.

Lykke til!


 

Utstilling med Thomas Jøranson hos Bærum Kunsthåndverk.

KUNSTUTSILLINGER

GALLERI KUNSTVÆRKET
Kunstværket viser en utstilling med mer enn 80 kjente norske billedkunstnere, i tillegg til keramisk skulptur og kunsthåndverk.

SOOT GALLERI
SOOT Galleris påskeutstilling viser verk av Solveig Skogseide, Birgitte Wyller-Berntsen, Maria Riddervold og Tobbe Malm innen maleri, grafikk og skulptur.

BÆRUM KUNSTHÅNDVERK
Bærum Kunsthåndverk ønsker velkommen til en utstilling som viser verk av deres nye medlem Thomas Jøranson som arbeider i tre.


 

SKULPTURPARKEN

Nå som vårsolen titter frem kommer også skulpturparken i vårt vakre uteområde frem. Blant idylliske bygninger langs elven, kan du fritt beskue de 31 skulpturene, utformet av landets fremste billedhuggere. Hent med deg en gratis skulpturparkbrosjyre i en av våre butikker, eller klikk her for å lese om den.

Velkommen til Bærums Verk!