Påskestemning

på Bærums Verk!

fredag, 03 april 2020
Velkommen inn i varmen til Klart Glass!

På Bærums Verk får du garantert påskestemning!

Nå er påsken her igjen, og på Bærums Verk finner du mange tilbud for både de store og de små i familien. I våre naturskjønne omgivelser langs Lomma finner du helt unikt utvalg av små, individuelle butikker, samt en flott skulpturpark. De koselig butikkene i de gamle arbeiderboligene er klare for å ta imot både nye og «gamle» besøkende til et hyggelig påskebesøk.

Både små og store er alle hjertelig velkommen til en hyggelig påskeopplevelse på Bærums Verk!

Delikatesse butikk
Joe Stian på Smelters Mathus ønsker velkommen til sin delikatessebutikk !

Unike butikker

Håndverk og kvalitet er stikkord for Bærums Verk. De fleste som driver i Verksgata er gründere, og har unike konsepter du ikke finner andre steder. De små husene var hovedsaklig arbeiderboliger mens jernverket var i drift. En større boligutbygging på 1980-tallet la grunnlaget for utviklingen av det som nå er Handelsstedet Bærums Verk.

 

Vidar og Kari på Klart Glass ønsker alle velkomne til en spennende butikk og glassblåser verkstedet.

Den lille butikken Vannperlen blir ofte kalt for en «skattekiste» av kundene, og er et sted man kan gå og titte og kose seg lenge.

Solveig på SOOT Galleri!

SOOT Galleri består av tre forskjellige kunstnere- som sammen blir til ett uttrykk.

Kunstværket er en  kunstformidler, spesielt godt kjent for god kvalitet og trygghet. Her du kan finne kunst fra dine favoritt kunstnere.

Smelters hjelper deg gjerne med påskelammet! Ta turen innom for de aller beste mattrådene fra kokkene selv!

Trine på Fru Amundsens har mange fine kvalitetsmerker. Kom innom og se!

Og selvsagt – ikke glem den deilige sjokoladen på Den Lille Sjokoladefabrikken! Her finner du mye å fylle påskeegget med, en kjær påsketradisjon for mange.

Skulpturparken

Nå som vårsolen titter frem kommer også de vakre skulpturene på Bærums Verk frem. Hent med deg en gratis skulpturparkbrosjyre i en av våre butikker, eller gå inn på baerumsverk.no/skulpturparken

Velkommen til Bærums Verk!