Skulpturvandring

Vil du lære mer om skulpturparken vår?

søndag, 26 august 2018

Velkommen til historisk vandring

Alle søndager i august arrangerer vi gratis historisk vandring her på Bærums Verk. Denne søndagen vil fokuset være på den omfattende skulpturparken vår. Skulpturparken har som mål å bidra til at Bærums Verk fremstår som noe helt spesielt, og samtidig skape glede og engasjement hos besøkende. Voksen som ung, kjenner og amatør skal alle kunne glede seg over skulpturene i denne vandringen. Her vil du også få se skulpturene til årets utstiller; Kåre Groven.

NB: Museet er ikke åpent utover vandringen. Man kan forhåndsbestille vandringer for gruppen hos administrasjonen, Tlf: 67 13 00 18 eller ved mail: baerumsverk@lovenskiold.no

Tid:
Søndag 26. August klokken 12.00. Turen tar ca. 1. time.

Sted:
Oppmøte utenfor Klart Glass, i enden av Verksgata.

Pris:
Gratis og krever ingen påmelding.

Passer for:
Alle kunstinteresserte! Voksene som unge, kjennere og amatører er velkommen.  Passer ikke for de minste barna.

Guide denne dagen:

Stine Woxman
Stine har lang erfaring som guide på Bærums Verk. Hun har vært både skulptur- og historisk guide i flere år, og har også sitt virke her på Bærums Verk gjennom den lille sjokoladefabrikken Choko L’Ompa. Choko L’Ompa ligger i den gamle klokkeboden, som pleide å ringe inn til arbeid på det gamle Jernverket. Stine kan litt av hvert om både jobbene, skulpturene og historien til Bærums Verk.