SOMMERMARKED med Bondens marked, Bærum Husflidsforening og Søstrene på Værket

25. mai 2024

SOMMERMARKED LØRDAG 25.MAI KL. 10-17!

.

Lørdag 25.mai kl. 10-17 inviterer til SOMMERMARKED her på Bærums Verk, med spennende salgsboder, hyggelige aktiviteter og underholdning for store og små.

.

BONDENS MARKED OG BÆRUM HUSFLIDSFORNENING

Bondens marked kommer, og det blir et spennende marked hvor du kan handle smakfull mat direkte fra bonden!

.

Bærum Husflidsforening kommer med sine mange utstillinger og salgsboder med håndverksprodukter. Mange flotte salgsvarer, kafé og barneaktiviteter som spikking og hoppetau laging. Det blir lotteri med flotte premier, leikaringen vil opptre og det blir utstilling med Bærumsbunaden med salg av barnebunader og bunadstilbehør.

ØISTEINS BLYANTS KREATIVE VERKSTED

I Gassbygningen, kl. 12-15:

Bli med på kreativt verksted hvor vi lager figurer fra Øisteins Blyants univers! Selv om Øistein selv ikke er til stede, vil vi lære deg hvordan du lager hans fantasifulle og kreative figurer.

Billett til verksted (kr. 110,-) kjøpes ved inngangen eller via TicketCo, klik her.

Tidspunkt: kl. 12, kl.13 og kl.14
Kl.13:
Kl.14:

SØSTRENE PÅ VÆRKET GJØR COMEBACK

De to tullete Søstrene på Værket gjør sitt comeback, og kommer for å underholde små og store igjen! Karine Mosedotten har lovet å oppføre seg skikkelig, men Hanna i Haugen tar nok med bjørkeriset for sikkerhets skyld.

Søstrene på Værket er like eldgamle som Bærums Verk og husker mye fra den tiden da Masovnen brant og ulvene ulte oppi Eineåsen. De er fryktelig flinke til å fortelle eventyr, i hvert fall hvis de får litt hjelp fra publikum!

– Programmet og mer informasjon om utstillerne oppdateres fortløpende –

Vi lover en hyggelig dag for store og små, fylt med lokal kultur, deilig mat og morsomme aktiviteter. Så sett av datoen, inviter venner og familie, og bli med oss på Sommermarked lørdag 25. mai 2024!