Utstilling av Gunilla Holm hos Kunstværket

Utstilling varer frem til 13.april

lørdag, 14 mars 2020

Utstillingen «BLADVERK OG VINGER»

Kunstværket åpner utstilling med billedkunstner Gunilla Holm lørdag 14/3. Utstillingen varer til over påske, siste dag er 13/4. 

Det vil bli utstilt nye malerier og grafiske verk av Gunilla Holm Platou, samt mange verker fra hennes produksjon de siste to årene.

Gunilla Holm Platou har jobbet heltid som kunstner siden 2003 og det har vært de humoristiske og ofte melankolske kumotivene som har stått i fokus store deler av denne tiden. Hun har hatt over 50 separatutstillinger og vært med på over 90 gruppeutstillinger i både Norge og Sverige. Siden 2009 har hun jobbet mer og mer med fugler som tema, og da spesielt de utrydningstruede (hele en av tre arter i Norge er truet). 

Kunstneren jobber også med mange forskjellige miljøvernprosjekter, både alene, med andre kunstnere og designere, og med WWF, Naturvernforbundet, NRK og Framtiden i våre hender, for å nevne noen. Kjernetemaene er matavfall, søppel, forurensning og vern av natur.  Gunilla jobber med alle typer medier: olje, akryl, akvarell, pastell, gouache, tusj, fargeblyanter og blekk. Arbeider blir til på lerret, papir eller MDF-plater. Gunilla har også jobbet mye med grafikk, og hun har lang erfaring med både litografi, serigrafi og digitale fremstillingsmetoder.

 

Et av de nye maleriene til utstillingen loddes ut, i tillegg til et gavekort på kr. 2.500,- fra Galleri Kunstværket. Inntektene går uavkortet til Naturvernforbundet.

Kunstværket

Kunstværket er et galleri med et stort utvalg billedkunst av over 80 kjente kunstnere. Kunstværket, som åpnet på Bærums Verk i 1997, har spesialisert seg på grafikk og formidler ulike former for samtidsgrafikk for en rekke av landets fremste billedkunstnere. Galleriet formidler også noe kunsthåndverk og keramisk skulptur. Kunstværket rammer også inn grafikk på bestilling.

Velkommen!