Besøk oss, opplev idylliske Bærums Verk

Vårt unike handelssted byr på mange spennende handelsopplevelser. Her finnes moderne interiør- og designbutikker, kunstgallerier, håndverksbutikker og spisesteder kun 25 minutter fra Oslo.

I Handelshuset, det store teglsteins bygget hvor det gamle jernverket lå i sin tid, finner du i dag moderne butikker. Blant annet to store interiørbutikker, flere flotte design- og motebutikker og en stor sportsbutikk som er kjent for sin faglig dyktige betjening.

Verksgata, som består av de gamle arbeiderboligene fra 1700-tallet, er åpent syv dager i uken året rundt. Her finner du smie, glassblåsere, sølvsmed, gallerier og unike butikker.

God mat er en del av opplevelsen når du besøker oss, så ta deg tid til å smake på noen av Bærums Verks nydelige spesialiteter. Hos oss finnes til sammen seks spisesteder. Om du har lyst på pannekaker, ekte italiensk pizza, nydelig bakst eller et ekte herregårdsmåltid så får du det hos oss.

Mangfoldet av de unike butikkene og spisestedene, som ligger så idyllisk til langs elven Lomma, gjør Bærums Verk til en spennende destinasjon for en hyggelig dagsutflukt.

Gjennom hele året kan du oppleve ulike aktiviteter innen historie, matglede, kunst og handel hos oss.

Klikk her for mer informasjon!