Velkommen til en hyggelig julehandel!

Vi ønsker velkommen til hyggelig førjulshandel. Her finnes 40 spennende butikker. Moderne interiør- og designbutikker, kunstgallerier, håndverksbutikker og spisesteder som nå er pyntet til jul og klare for å ta i mot deg!

I Handelshuset, det store teglsteins bygget hvor det gamle jernverket lå i sin tid, finner du i dag moderne butikker. Blant annet to store interiørbutikker, flere flotte design- og motebutikker og en stor sportsbutikk som er kjent for sin faglig dyktige betjening.

Verksgata, som består av de gamle arbeiderboligene fra 1700-tallet, er åpent syv dager i uken året rundt. Her finner du smie, glassblåsere, sølvsmed, gallerier og unike butikker.

Se gavetips fra våre butikker i vår kundeavis!

KUNDEAVIS

God mat er en del av opplevelsen når du besøker oss, så ta deg tid til å smake på noen av Bærums Verks nydelige spesialiteter. Hos oss finnes til sammen seks spisesteder. Om du har lyst på pannekaker, ekte italiensk pizza, nydelig bakst eller et ekte herregårdsmåltid så får du det hos oss. Flere av våre spisesteder har også en egen julemeny nå.

Her kan du senke skuldrene og nyte julestemningen blant historiske bygninger. De unike julegavene finner du i vår butikker, og våre ansatte hjelper deg så gjerne med å finne det du leter etter.

Velkommen til en hyggelig førjulhandel!

Se åpningstider her!