Julemarked og førjulshygge på Bærums Verk 2021

Julemarked og førjulshygge på Bærums Verk 2021

Julemarkedet på Bærums Verk er en kjær tradisjon for veldig mange, og vi gleder oss over å kunne gi både liten og stor den gode julefølelsen i år igjen. Vårt julemarked åpner 27.november og holder åpent til 22.desember. Her vil du finne helt unike kunst- og håndverksprodukter, smykker og annet design. Treprodukter, interiør og ikke minst nydelige delikatesser!

 

Ønsker du å være utstiller på årets julemarked?

Ønsker du å leie en bod i julen kan du sende en e-post til baerumsverk@lovenskiold.no for mer informasjon og priser. Vi har noen ledige boder igjen.

ÅPNINGSTIDENE TIL JULEMARKEDET:

Hverdager 15-20

Lørdager 10-18

Søndager 12-18

 

I tillegg til julemarked kan du oppleve håndverk i de gamle arbeiderboligene, og høre historier fra julen på Verket i 1814. Det blir hest og kjerre, Bondens marked og musikalske innslag fra kor og korps i gatene. Det blir teater og konserter, juleverksted for barn, Nissetog og Luciafeiring.

Vi har hele seks spisesteder å sette seg ned hos for å nyte en deilig lunsj, middag eller bare en kaffe. Og i Elvegangen og på Handelshuset, senteret vårt, finner du mange moderne butikker med interiør, mote og design.

 

Velkommen, vi gleder oss til å se deg!