PÅSKEN PÅ BÆRUMS VERK

Butikker, gallerier og spisesteder i Verksgata, samt spisestedet Kokeliko holder åpent alle helligdagene.

NYT PÅSKEN I VAKRE OMGIVELSER

Besøk oss og opplev en rekke hyggelige aktiviteter for store og små. Våre unike kunst- og håndverksbutikker, gallerier og spisesteder  i Verksgata, samt Kokeliko holder åpent alle helligdagene i påsken. 

ÅPNINGSTIDER FOR BUTIKKER OG GALLERIER I VERKSGATA:
Hverdager 10 – 17
Lørdag 10 – 16
Søndag og helligdager  12 – 16
Alle helligdagene; 6. april (Skjærtorsdag), 7.april (Langfredag), første og andre påskedag: 12 -16
Lørdag 8.april (Påskeaften) 10 – 16

ÅPNINGSTIDER HANDELSHUSET:
Hverdager 10 – 20
Lørdag 10 – 18
Påskeaften 10 – 16
Helligdagene – stengt


 

GLASSBLÅSING FOR STORE OG SMÅ HOS KLART GLASS

Lørdag 1.april kl. 10-16
Lørdag 8.april kl. 10-16

Blås ditt eget glass eller glasskule hos Klart Glass.
Ingen forhåndsbooking, kun drop-in.

Glasskule, for barn 2-8 år. Kr. 300,-
Glass, passer for barn fra 8 år og voksne. Kr. 550,-


 

KREATIVT PÅSKEVERKSTED FOR BARN

I samarbeid med Sjøholmen Barnekunsthus inviterer vi til gratis påskeverksted for barn i Gassbygningen i Elvegangen 13. Her kan du lage kreativ påskepynt. Verkstedet passer for alle barn, er gratis og krever ingen forhåndspåmelding.

Lørdag 1.april kl. 12-15
Lørdag 8.april kl. 12-15

PÅSKEREBUS – KLARER DU Å LØSE KRIMGÅTEN?

Bli med på Bærums Verks Påskerebus og hjelp til med å finne de forsvunne nøklene.
Rebusen er satt opp utendørs og er en hyggelig aktivitet for hele familien. Rebusen starter i Verksgata 1. Vi trekker tre vinnere etter påske som får en premie hver fra våre butikker.


 

KONKURRANSE – PÅSKEVANDRING

Besøk gallerier og butikker mellom 1. og 11.april og bli med i trekningen av 12 flotte premier ved å samle signatur fra 5 av stedene. Skjemaet som skal fylles ut får du i en av våre butikker i Verksgata.

Aktiviteten passer for hele familien.
12 vinnere trekkes etter påske, og blir kontaktet på telefon.

Lykke til!


 

HANDEL OG UNIKE BUTIKKER

Vi har over 40 butikker, gallerier og spisesteder hvor du finner alt fra moderne design, mote og interiør, til unike kunst og håndverksbutikker. Utforsk de mange butikkene i de små handlegatene Verksgata og i Elvegangen, og ta turen inn på vårt senter, Handelshuset.

Her kan du la deg inspirere av nesten hele 2000 kvm med skandinavisk design og interiør hos våre butikker VERKET INTERIØR, ET HJEM, KJØKKENVERKET og LILLEVERKET.

Er du interessert i klær og mote finner du butikker som fører en rekke merkevarer fra kjente og kvalitetsbevisste designere. Butikkene MIIN, STUDIO SOMMERFELDT OG SOMMERFELDT MAN har blant annet merker som Holzweiler, ByTimo, Acne Studios, Aiaiyu, Day, Ganni, Rotate og Ulla Johnson. Du finner også mye fint hos BYPIAS, FRU AMUNDSENS og STEFANOS. 

Bærums Verk er kjent for sine mange kunst- og håndverksbutikker hvor det lages og produseres unike varer. Besøk butikkene i Verksgata og finn varene du ikke finner andre steder. Her finner du blant annet keramikere, glassblåsere, smed og kunsthåndverkere, og du vil oppleve et rikt og spennende håndverksmiljø.

SE ÅPNINGSTIDER  OG OVERSIKT OVER  ALLE VÅRE BUTIKKER HER.

SPISESTEDER

Bærums Verk har hele seks koselige kafeer og restauranter. Påsken for mange betyr å nyte god mat og drikke, er det fint vær er det deilig å sitte utendørs i solveggen. Hos oss kan du slå deg ned for en kaffe og hjemmebakt, eller en sandwich, lun salat og varmrett til både til lunsj og middag.

Våre seks spiseseteder:

  • Værtshuset
  • Kaffeverket
  • Baker Hansen
  • Kokeliko
  • Pannekakehuset
  • Melboden

Kunstnerne på SOOT Galleri

KUNSTUTSTILLINGER

GALLERI KUNSTVÆRKET
Kunstværket viser en utstilling med mer enn 80 kjente norske billedkunstnere, i tillegg til keramisk skulptur og kunsthåndverk.

SOOT GALLERI
SOOT Galleris påskeutstilling viser verk av Solveig Skogseide, Birgitte Wyller-Berntsen, Maria Riddervold og Tobbe Malm innen maleri, grafikk og skulptur.

BÆRUM KUNSTHÅNDVERK
Bærum Kunsthåndverk ønsker velkommen til en utstilling som viser verk av deres nye medlem Thomas Jøranson som arbeider i tre.

SKULPTURPARKEN

På vårt uteområdet finner du skulpturparken med hele 31 skulpturer. Skulpturparken viser et bredt utvalg av de mest anerkjente norske kunstnere fra vår tid. Blant kunstnerne som er representert i skulpturparken finner man eksempelvis Bjarne Melgaard, Sverre Wyller, Per Inge Bjørlo, Kristian Blystad, Bård Breivik, Skule Waksvik og Nico Widerberg. Les mer om vår skulpturpark her, eller få med deg en skulpturparkkatalog fra en av våre butikker.