SOMMERMARKED 25.mai – med Bondens marked og Bærum Husflidsforening

Bondens marked

SOMMERMARKED LØRDAG 25.MAI KL. 10-17!

.

Lørdag 25.mai kl. 10-17 inviterer til SOMMERMARKED her på Bærums Verk, med spennende salgsboder, hyggelige aktiviteter og underholdning for store og små.

.

BONDENS MARKED OG BÆRUM HUSFLIDSFORNENING

Bærum Husflidsforening

Bondens marked kommer, og det blir et spennende marked hvor du kan handle smakfull mat direkte fra bonden!

.

Bærum Husflidsforening kommer med sine mange utstillinger og salgsboder med håndverksprodukter. Mange flotte salgsvarer, kafé og barneaktiviteter som spikking og hoppetau laging. Det blir lotteri med flotte premier, leikaringen vil opptre og det blir utstilling med Bærumsbunaden med salg av barnebunader og bunads tilbehør.

Øisteins Blyants verksted

ØISTEINS BLYANTS KREATIVE VERKSTED

I Gassbygningen, kl. 12, kl.13 og kl.14.

Bli med på kreativt verksted hvor vi lager figurer fra Øisteins Blyants univers! Selv om Øistein selv ikke er til stede, vil vi lære deg hvordan du lager hans fantasifulle og kreative figurer.

Billett til verksted (kr. 110,-) kjøpes via TicketCo, klikk her.

Tidspunkt: kl. 12, kl.13 og kl.14
Kl.13:
Kl.14:
Velkommen til Gassbygningen i Elvegangen 13.
Søstrene på Værket

EVENTYRTEATER med Søstrene på Værket kl. 13 i Verksgata

De to tullete Søstrene på Værket er tilbake for å underholde små og store! Karine Mosedotten har lovet å oppføre seg skikkelig, men Hanna i Haugen tar nok med seg bjørkeriset for sikkerhets skyld.

Søstrene byr på både lokking og elling og eventyr om folk og troll og dyr på setra og i gjeterskauen og kanskje om en pannekake, i hvert fall hvis de får litt hjelp fra publikum.

– Programmet og mer informasjon om utstillerne oppdateres fortløpende –

Vi lover en hyggelig dag for store og små, fylt med lokal kultur, deilig mat og morsomme aktiviteter. Så sett av datoen, inviter venner og familie, og bli med oss på Sommermarked lørdag 25. mai 2024!