Trygg handel

Her kan du lese om de tiltak vi gjør for å skape en trygg handel.

På Handelsstedet Bærums Verk har vi innført en rekke tiltak for å skape en trygg handleopplevelse for våre kunder og ansatte. Vi har mange smittevern- og hygienetiltak for å skape et trygt besøk for alle, og følger situasjonen og helsemyndighetenes råd og anbefalinger.

Munnbind skal benyttes inne i butikkene våre og på senteret
Ny forskrift sier at munnbind skal benyttes der det ikke er mulig å opprettholde 1 meter avstand inne på offentlig sted som i kjøpesentre og butikker.

Økt renhold
Vi har økt renholdet av berøringsflater og fellesområder. Vi oppfordrer alle besøkende om å holde seg til helsemyndighetens anbefalinger og holde avstand og god håndhygiene.

For å skape en trygg handel har vi en rekke tiltak.
Ekstra hygiene og smitteforebyggende tiltak i fellesområder og butikker.
Økt renhold og skjerpede vaskerutiner, og ekstra renhold av berøringsflater.
Vekter i fellesområdene med fokus på smittevern.
Frisører, hudpleiere og andre virksomheter med en-til-en kontakt følger helsemyndighetenes smitteveiledning og driver på en smittevernfaglig forsvarlig måte.
Matservering skjer i henhold til helsemyndighetenes bestemmelser om avstand og grunnleggende krav til smittevern.

Vi har god plass og vi oppfordrer alle besøkende om å holde seg til helsemyndighetens anbefalinger om avstand og håndhygiene. Bruk munnbind, hold avstand og følg gulvmarkører med piler som veileder for trafikkflyt og holde til høyre side. Benytt deg av hygienestasjoner med desinfeksjon i fellesområdene og i butikker. Benytt gjerne kontaktløs betaling i våre butikker. Hold deg hjemme om du er syk eller i karantene. Hold antall berøringspunkter til et minimum og ikke ta på varer du ikke skal ha. Følg de kontinuerlige rådene fra helsemyndighetene.

Spre handelen
Det er mange mennesker som besøker oss i løpet av en uke. For å spre handelen oppfordrer vi til å komme på dager og tidspunkter hvor det er færre folk innom. Erfaringsmessig kan dette være tidlig i uken, på formiddagen og på kveldstid.

Start gjerne julehandelen tidligere i år. Vis omtanke og ta hensyn. Hold avstand også i kø, i rulletrapper og til medarbeiderne på senteret.
Kun en kohort i heisen.

Takk for at dere handler hos oss, sammen skaper vi trygg handel!