For utstillere

På Bærums Verk har vi flere store arrangementer. Bærums Verk-dagene i juni, Høsttakkefesten i September og julefeiringen i desember.

Bærums Verk har flere store arrangementer i året.

De tre store er Bærums Verk- dagene, Høsttakkefesten og Julefeiringen.  I tillegg har vi aktivitetslørdag 2 ganger i mnd. med aktiviteter som dans, musikk, skuespill, teater eller verksted for barn og ungdom. Vi er alltid på utkikk etter samarbeidspartnere og vil fortløpende legge ut informasjon om våre arrangementer på denne siden. Dersom du ønsker å bli kontaktet som utstiller finner du informasjon om de ulike markedene våre her.

Bærums Verk-dagene

Bærums Verk-dagene er en årlig tradisjon som i 2019 finner sted 15. og 16. juni.  Vi setter stort fokus på at utstillere har produkter som gjenspeiler Bærums Verk, med kunsthåndverk, brukskunst, mat og solide håndverksvarer. Dagene blir preget av spennende aktiviteter for små og store, konserter og forestillinger, musikk og dans.

15. juni: 10-18
16. juni 12-18

Pris: 1500,- for hele helgen.
Ved påmelding plikter man å stå begge dagene, hele åpningstiden.

Send mail til aniek.ones@lovenskiold.no for mer informasjon og påmelding. Påmelding må inkludere: Navn, adresse, evt. firmanavn og tlf. nummer. Bilder av produktet og kort beskrivelse av hva du skal selge.

Høsttakkefest

Høsttakkefesten er en nyere tradisjon som i 2019 finner sted 29.september. Denne dagen er det fokus på markens grøde, og mat, tilbehør til mat, turartikler og håndverk er ting vi ønsker til dette markedet. Dagene blir fylt med spennende aktiviteter som: besøk av koselige gårdsdyr, soppkontroll, matkurs for voksne og barn, kurs for å lage egne hoppetau og mye annet spennende.

29. september 12-18

Pris: gratis

Send mail til aniek.ones@lovenskiold.no for mer informasjon og påmelding. Påmelding må inkludere: Navn, adresse, evt. firmanavn og tlf. nummer. Bilder av produktet og kort beskrivelse av hva du skal selge.

Julefeiring 2019

Det gleder oss at vi fikk så gode tilbakemeldinger fra dere i julen 2018, og åpner derfor opp allerede nå for spørsmål, mer informasjon og påmelding til julefeiringen.

Datoer:

Lørdag 23.11 og søndag 24.11
Lørdag 30.12 og søndag 01.12
Lørdag 07.12 og søndag 08.12
Lørdag 14.12 og søndag 15.12
Lørdag 21.12 og søndag 22.12

Åpningstidene vil være like: lørdager 10-18 og søndager 12-18.

Send mail til aniek.ones@lovenskiold.no for mer informasjon og påmelding. Påmelding må inkludere: Navn, adresse, evt. firmanavn og tlf. nummer. Skriv hvilke helger du ønsker. Bilder av produktet og kort beskrivelse av hva du skal selge. Ved påmelding nå vil du bli lagt inn i en mailliste, og motta informasjon når denne er klar.

Spørsmål eller påmelding? Ta kontakt her

  • Dra og slipp filer her, eller