For utstillere

På Bærums Verk har vi flere store arrangementer. Bærums Verk-dagene i juni, Høsttakkefesten i September og julefeiringen i desember.

Bærums Verk har flere store arrangementer i året.

De tre store er Bærums Verk- dagene, Høsttakkefesten og Julefeiringen.  I tillegg har vi aktivitetslørdag 2 ganger i mnd. med aktiviteter som dans, musikk, skuespill, teater eller verksted for barn og ungdom. Vi er alltid på utkikk etter samarbeidspartnere og vil fortløpende legge ut informasjon om våre arrangementer på denne siden. Dersom du ønsker å bli kontaktet som utstiller finner du informasjon om de ulike markedene våre her.

Bærums Verk-dagene

Bærums Verk-dagene er en årlig tradisjon som i 2019 finner sted 15. og 16. juni.  Vi setter stort fokus på at utstillere har produkter som gjenspeiler Bærums Verk, med kunsthåndverk, brukskunst, mat og solide håndverksvarer. Dagene blir preget av spennende aktiviteter for små og store, konserter og forestillinger, musikk og dans.

15. juni: 10-18
16. juni 12-18

Pris: 1500,- for hele helgen.
Ved påmelding plikter man å stå begge dagene, hele åpningstiden.

Send mail til vilde.lerbak@lovenskiold.no for mer informasjon og påmelding. Påmelding må inkludere: Navn, adresse, evt. firmanavn og tlf. nummer. Bilder av produktet og kort beskrivelse av hva du skal selge.

Høsttakkefest

Høsttakkefesten er en nyere tradisjon som i 2018 finner sted 15. og 16. september. I fjor hadde vi kun en dag, men dersom det er interesse for det utvider vi til at festen blir hele helgen og inkluderer 15. september.  Denne dagen er det fokus på markens grøde, og mat, tilbehør til mat, turartikler og håndverk er ting vi ønsker til dette markedet. Dagene blir fylt med spennende aktiviteter som: besøk av koselige gårdsdyr, soppkontroll, matkurs for voksne og barn, kurs for å lage egne hoppetau og mye annet spennende.

15 september 10-18
16. september 12-18

Pris: 1500,-

Send mail til vilde.lerbak@lovenskiold.no for mer informasjon og påmelding. Påmelding må inkludere: Navn, adresse, evt. firmanavn og tlf. nummer. Bilder av produktet og kort beskrivelse av hva du skal selge.

Julefeiring 2018

Det gleder oss at vi fikk så gode tilbakemeldinger fra dere i julen 2017, og åpner derfor opp allerede nå for spørsmål, mer informasjon og påmelding til julefeiringen.

Datoer:

Lørdag 24.11 og søndag 25.11
Lørdag 01.12 og søndag 02.12
Lørdag 08.12 og søndag 09.12
Lørdag 15.12 og søndag 16.12
Lørdag 22.12 og søndag 23.12

Åpningstidene vil være like: lørdager 10-18 og søndager 12-18.

Send mail til vilde.lerbak@lovenskiold.no for mer informasjon og påmelding. Påmelding må inkludere: Navn, adresse, evt. firmanavn og tlf. nummer. Skriv hvilke helger du ønsker. Bilder av produktet og kort beskrivelse av hva du skal selge. Ved påmelding nå vil du bli lagt inn i en mailliste, og motta informasjon når denne er klar.

Spørsmål eller påmelding? Ta kontakt her

  • Dra og slipp filer her, eller