For utstillere

På Bærums Verk har vi flere store arrangementer. Bærums Verk-dagene i juni, Høsttakkefesten i september og julefeiringen i desember.

Bærums Verk har flere store arrangementer i året.

De tre store er Bærums Verk- dagene, Høsttakkefesten og Julefeiringen.  I tillegg har vi mange andre aktiviteter igjennom hele året, som dans, musikk, skuespill, teater eller verksted for barn og ungdom. Vi er alltid på utkikk etter samarbeidspartnere og vil fortløpende legge ut informasjon om våre arrangementer på denne siden. Dersom du ønsker å bli kontaktet som utstiller finner du informasjon om de ulike markedene våre her.

Julefeiring 2022

Det gleder oss at vi fikk så gode tilbakemeldinger fra dere i julen 2019 og 2020, og åpner derfor opp allerede nå for spørsmål, mer informasjon og påmelding til julefeiringen.

Julemarkedet holder åpent fra 26.nov. – 21.des. 

Nytt av året er at julemarkedet er åpent alle dager:
Hverdager kl.15-20
Lørdag kl.10-18
Søndag kl. 12-18

Send mail til baerumsverk@lovenskiold.no for mer informasjon og påmelding. Påmelding må inkludere: Navn, adresse, evt. firmanavn og tlf. nummer.  Bilder av produktet og kort beskrivelse av hva du skal selge.

Bærums Verk dagene

Bærums Verk-dagene er en årlig tradisjon som i 2022 finner sted i juni.  Vi setter stort fokus på at utstillere har produkter som gjenspeiler Bærums Verk, med kunsthåndverk, brukskunst, mat og solide håndverksvarer. Dagene blir preget av spennende aktiviteter for små og store, konserter og forestillinger, musikk og dans.

Ved påmelding plikter man å stå begge dagene, hele åpningstiden.

Send mail til baerumsverk@lovenskiold.no for mer informasjon og påmelding. Påmelding må inkludere: Navn, adresse, evt. firmanavn og tlf. nummer. Bilder av produktet og kort beskrivelse av hva du skal selge.

Høsttakkefest

Høsttakkefesten er en nyere tradisjon som i 2022 finner sted 17. og 18.september. Denne dagen er det fokus på markens grøde, og mat, tilbehør til mat, turartikler og håndverk er ting vi ønsker til dette markedet. Dagene blir fylt med spennende aktiviteter som.

Send mail til baerumsverk@lovenskiold.no for mer informasjon og påmelding. Påmelding må inkludere: Navn, adresse, evt. firmanavn og tlf. nummer. Bilder av produktet og kort beskrivelse av hva du skal selge.

Spørsmål eller påmelding? Ta kontakt her

  • Dra og slipp filer her, eller
    Max. file size: 128 MB.
    • Max. file size: 128 MB.