Ledige stillinger

Under ser du hvilke av våre butikker som har ledige stillinger. Det hender vi har ledige stillinger uten at vi lyser det ut her. Kom gjerne innom oss og slå av en prat!

Kommersiell leder til Handelsstedet Bærums Verk

Arbeidsgiver
Løvenskiold-Vækerø AS
Stillingstittel
Daglig Leder
Sted
Bærums Verk
Frist
Snarest
Varighet
Fast

——

Daglig leder har et variert ansvarsområde innenfor handel, drift og eiendomsforvaltning og for å videreutvikle selskapets mål og strategier slik at Bærums Verk styrker og befester sin posisjon.

Daglig leder har hovedansvaret for å videreutvikle og øke det kommersielle grunnlaget samtidig som man beholder stedets sjarm og særegenhet.
Målet er at Bærums Verk skal fremstå som et naturlig førstevalg for nærområdet samt trekke tilreisende til en kulturell, gastronomisk, og handelsrettet opplevelse gjennom hele året. Daglig leder må være kreativ og kommersiell i sin tilnærming, men samtidig ivareta og respektere de spesielle omgivelser og historien som gjør stedet unikt.

Den rette kandidaten har høyere utdannelse, erfaring fra å lede en markedsorientert driftsorganisasjon, gjerne ledelse av kjøpesenter eller annen serviceorganisasjon kombinert med interesse og forståelse for kultur og historie. Daglig leder har personalansvar, og rapporterer til konsernsjef.

For mer informasjon om stillingen, kontakt Incontro AS ved Christine Winther-Larsen 993 93 354.

Søknader vurderes fortløpende.

Om arbeidsgiveren

I historiske omgivelser fra 1600-tallet har Bærums Verk etablert seg som et unikt handelssted med ca. 50 butikker, håndverkere, verksteder, gallerier og spisesteder. Særlig er stedet kjent for sitt brede forretningstilbud og sin julegate og skulpturpark som trekker mange besøkende hvert år. Handelsstedet har en samlet omsetning på ca. 500 MNOK og er eiet av Løvenskiold-Vækerø.

Søknad merkes
Daglig leder.

Søknad på stilling

  • Beskriv kort hvilken av stillingen du ønsker å søke på. ( eks. Daglig leder, MENY)
  • Dra og slipp filer her, eller
    Last opp din CV her
  • Dra og slipp filer her, eller
    Last opp din søknad her.